Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Rotator las

  • Automatic pipe tank vessel Welding rotator

    Kapal tangki pipa otomatis Rotator las

    Rotator las kalebu siji unit drive lan Siji unit idler.

    Rotator welding otomatis kothak kontrol tangan Remote kanthi fungsi, puter FWD, putar REV, Setelan kacepetan.

    Kecepatan puteran Las Pipa Las yaiku 100 ~ 1000 mm / menit liwat kontrol VFD.