Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Manipulator las

  • Automatic pipe tank vessel welding column boom manipulator

    Manipulasi boom kolom kolom wadhah tank pipa otomatis

    Manipulator pengelasan Kanthi stroke angkat efektif 1000-7000mm lan stroke mundur.

    Mesin las kolom boom Kapasitas pungkasan boom nganti 300kg. Kanthi geser salib 100x100mm.

    Manipulasi las pipa Las otomatis kanggo jahitan lurus tank / pipa / kapal lan lapisan lingkaran.