Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Alat bantu las

  • Automatic 1000w 1500w 2000w handheld laser welding machine

    Mesin las laser genggam 1000w 1500w 2000w otomatis

    mesin las laser genggem Kacepetan las cepet, 2 ~ 10 kaping luwih cepet tinimbang las tradisional.

    1000w mesin las laser genggem Operasi sing gampang ora perlu latihan.

    1500w mesin las laser genggem Las las sing apik lan lancar, ora perlu polesan, ngirit wektu sampeyan.

  • Automatic CO2 Mig Mag Inverter Gas shielded welding source

    Sumber Inverter Gas Mig Mag otomatis CO2 otomatis

    Karakteristik dinamis sing apik, busur stabil, tampilan las sing apik, spatter sithik. Sumber welding Mag.

    Sumber daya multi-karakteristik lan panggunaan, karakteristik welding stick sing apik, model 630 bisa digunakake kanggo gouging udara karbon. Sumber las terlindung Gas Inverter.

  • Automatic Inverter Saw Submerged arc welding source

    Sumber las arc Inverter Saw otomatis

    Kinerja sistem sing apik banget, meh 100% tingkat sukses busar sing apik, penampilan las sing apik; Sumber las saw.

    Kapasitas input sithik, volume sithik, bobot sithik, hemat energi lan efisiensi tinggi. Saw sumber las busur Submerged.

  • Automatic Argon arc Tig welding source

    Sumber las las Argon otomatis

    Kabeh bagean penting kaya modul IGBT, sirkuit integral, relay lan penyearah minangka merek terkenal ing saindenging jagad sing nduweni reliabilitas dhuwur; Argon arc Tig welding sumber.

    Fungsi welding Stick iku padha karo welder seri IXT ZX7-. Argon arc Tig welding sumber.

  • Automatic Saw Submerged arc Flux recovery machine

    Mesin pamulihan Flux busur busur Saw otomatis

    Kanthi dhasar fungsi asli, nggunakake kontrol PLC lan ndadekake kabeh proses pemulihan fluks las, ngirim lan mangan entuk otomatisasi lengkap. Nalika ngganti karya, kita ora kudu mesin mati.