Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Mesin pembersih ultrasonik

  • Automatic industrial Ultrasonic cleaning machine cleaner

    Mesin pembersih Ultrasonik industri otomatis

    Industri elektronik: Copot rosin lan titik solder ing papan sirkuit cetak; reresik kontak voltase dhuwur lan bagean mekanik lan elektronik liyane, lsp.

    Industri medis: reresik, desinfeksi, sterilisasi peralatan medis, reresik perkakas tes, lsp.

    Industri semikonduktor: reresik kebersihan wafer semikonduktor sing dhuwur.

    Industri reresik jam lan nonton: mbusak endhot, bledug, lapisan oksida, tempel polesan, lsp.

    Industri optik: degreasing, kringet, ngilangi bledug, lsp. Piranti optik.