Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Mesin pemotong plasma cnc jinis tabel

  • Table type 1530 cnc plasma cutting machine

    Mesin pemotong plasma cnc tipe 1530

    1530 mesin pemotong plasma cnc

    Sistem perawatan bledug standar, ora ana maneh kukus lan bledug nalika nglereni, saengga operator luwih kepenak karo pegaweane, nganti tartamtu, aja nganti ilang saka operator.

    1560 mesin pemotong plasma cnc

    Pasokan listrik plasma standar, kinerja sing apik, tingkat kegagalan sing kurang, lan luwih tentrem.1560 mesin pemotong plasma cnc.