Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Mesin leveling plate baja

  • Automatic Steel plate flattening Leveling Straightening machine

    Flattening plate Steel otomatis mesin Nglereni leveling

    Poros penghubung universal: poros universal mobil lan gulung universal kanggo industri metalurgi. Mesin pelurus pelat baja.

    Metode penyesuaian: penyesuaian manual lan listrik. Mesin leveling plate Steel otomatis.

    Metode pelumasan: utamane fokus ing pelumasan sing dioperasikake dening pompa manual utawa listrik. Mesin Panyelat piring Baja Otomatis

    Aplikasi: ditrapake kanggo leveling umum kanggo piring baja karbon, piring stainless steel. Mesin leveling plate Steel.