Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Mesin penggilingan pinggiran piring baja

  • Automatic Steel plate edge milling machine

    Mesin panggilingan pelat baja otomatis

    Mesin panggilingan pelat baja nganggo mesin panggilingan standar kanggo nglereni.

    Ana piranti sing njaga peralatan, nggawe posisi piring logam luwih trep.

    Ana piranti dhukungan khusus ing ngisor peralatan, sing dirancang kanggo workpiece dawa.

    Mesin panggilingan pelat Baja Otomatis nggunakake kawat geser, luwih aman lan luwih apik tinimbang kawat gantung normal.