Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Posisi las Stanadard

  • Automatic 100kg 300kg 600kg 1000kg welding positioner

    Posisi las 100kg 300kg 600kg 1000kg otomatis

    Positioner Las bisa miring saka 0 nganti 90 ° ~ 120 °, puteran 360 ° kanthi kontrol VFD.

    Standar voltase posisi las otomatis yaiku 380V, 50HZ, 3PH. Voltase liyane bisa disesuaikan.

    Sistem kontrol las 100kg sistem kontrol yaiku kothak kontrol tangan jarak jauh nirkabel lan saklar sikil.