Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Mesin las bingkai ruang

  • Automatic space frame truss welding machine

    Mesin las truss bingkai ruang otomatis

    Mesin las truss kerangka ruangan nggunakake program PLC sing diimpor, mesin las truss bingkai ruang otomatis nduweni karakter presisi tinggi lan ragad ndandani sing murah. Dawane awak 7,2 meter, kita uga bisa ngrancang miturut panjaluk klien. Dhiameter rod kerja kudu 42mm-180mm.