Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Mesin deburring logam lembar

  • Automatic flat metal sheet edge rounding polishing deburring machine

    Otomatis sheet metal sheet edge mbunderake mesin deburring polesan

    Mesin debur lembaran logam rata otomatis Kanggo bolongan sing digawe ing proses stamping, gunting, pemotongan laser, pemotongan plasma, pemotongan api, lan liya-liyane, mesin deburring plate baja otomatis bisa dicopot ing kabeh arah sekaligus, saengga kabeh sudhut lan bolongan workpiece bisa entuk efek busur R cilik. Proses pangolahan aman lan andal, lan bahan kerja Entuk kualitas sing sampurna. Mesin putaran pinggiran lembaran logam datar.