Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Saw Kawat las busur ngisor

  • Saw Submerged arc welding wire

    Saw Kawat las busur ngisor

    Mesin pemulihan fluks ditrapake kanggo macem-macem mesin operasi. Mesin pemulihan Saw Flux bisa dipasang ing lengen horisontal saka mesin operasi utawa lungguh ing lemah. Mesin pemulihan Flux busur terlebur nggunakake tekanan sedhot pompa udara lan sumber gas eksternal (0.4- 0.6Mpa) kanggo mujudake pangiriman koleksi daur ulang fluks .