Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Mesin Bending Rolling Plate Roller

  • Hydraulic 4 Roller Steel Plate Rolling Bending Machine

    Mesin Bending Plate Rolling Steel Plate Hydraulik

    Tekanan penjepit bisa disetel (ora ana slipage, lan efisiensi produksi 50% - 80% luwih dhuwur tinimbang mesin tikungan telung rol) Mesin gulung pelat Hidraulik

    Bisa muter silinder 1,1 kaping diameter diameter ndhuwur mesin Rolling Plate Steel Roller.

    Bisa nyukupi macem-macem kebutuhan Rolling Machine Plating Rolling Steel.