Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Mesin punch

  • Automatic Mechanical hole Punching Press machine

    Mesin Pencet bolongan Mekanik Otomatis

    Penyesuaian dhuwur kanthi manual kanthi tampilan skala. Mesin Pencet bolongan mekanik.

    MPS-100 lan ndhuwur nggunakake piranti imbangan. Mesin Pencet bolongan mekanik.

    Katup Duplex Keamanan. Mesin Pencet Punching