Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Proses

Langkah siji: Nglereni

Process (5)

Langkah loro: nyukur

Process (6)

Langkah telu: Mesin

Process (7)

Langkah papat: Pengeboran

Process (8)

Langkah lima: Las

Process (1)

Langkah enem: Ngumpul

Process (2)

Langkah Pitu: Kemasan

Process (3)

Langkah Wolung: Pengiriman

Process (4)