Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Info kanggo Rotator las

Bingkai roller las minangka alat bantu las sing umum digunakake, sing akeh digunakake ing proses produksi las. Utamane gumantung marang gesekan ing antarane las lan roller aktif kanggo muter rotasi las silindris, dikombinasikake karo manipulator las, posisi las, lan liya-liyane, bisa nyadari las otomatis saka jahitan kurva njero lan njaba, las pengisi, lan lapisan longitudinal njero lan njaba las. , Bingkai roller las ditondoi kanthi meksa sajrone proses las tanpa nambah bahan pengisi. Umume cara las tekanan kayata las difusi, las frekuensi dhuwur, las tekanan adhem, lan liya-liyane ora duwe proses leleh, mula ora ana masalah unsur paduan sing nguntungake kobong kaya las fusi lan unsur mbebayani sing mlebu ing las kasebut. Bingkai rol pengelasan nggawe las. Proses kasebut uga ningkatake kahanan keamanan lan kesehatan las. Ing wektu sing padha, amarga suhu pemanasan luwih murah tinimbang welding fusion lan wektu pemanasan luwih cekak, zona sing kena panas iku sithik. Akeh bahan sing angel dipasang kanthi las fusi bisa asring dipasang nganggo las tekanan kanggo mbentuk sendi berkualitas tinggi kanthi kekuatan sing padha karo bahan dasar. Bingkai roller las minangka peralatan tambahan las, khusus pigura roller las, sing asring digunakake ing njero lan njaba benda kerja silinder. Pengelasan lapisan bunder lan jahitan bujur njero lan njaba. Dumadi saka pangkalan, roller nyopir, roller drive, braket, piranti transmisi, lan drive piranti listrik. Piranti transmisi ndorong roller aktif, lan nggunakake gesekan ing antarane roller aktif lan benda kerja silinder kanggo nyopir benda kerja supaya bisa muter kanthi nyadari pamindahan, sing bisa nyadari las posisi horisontal saka lapisan njerone njaba lan njaba benda kerja lan bagian njero lan lapisan longitudinal njaba. Peralatan las otomatis bisa ngerteni welding otomatis. , Bisa nambah kualitas las, nyuda intensitas tenaga kerja, lan nambah efisiensi kerja. Bingkai rol pengelasan uga bisa digunakake kanthi las manual utawa minangka piranti kanggo nyoba lan nggabungake bahan silinder


Wektu kiriman: Jun-05-2021