Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Info kanggo solusi nggawe bingkai Ruang

Unit dhasar sing nggawe kisi yaiku piramida segitiga, prisma segitiga, kubus, piramida kuadratular sing dipotong lan liya-liyane. Unit dhasar kasebut bisa dikombinasikake dadi bentuk rata saka segi telu, kuadrat, heksagon, bunder, utawa bentuk liyane.

Keuntungan saka stres papan, bobot entheng, kaku banget, lan kinerja gempa sing apik; bisa digunakake kanggo omah kanggo bangunan kayata stadion, bioskop, aula pameran, aula tunggu, stadion, hangar, struktur kothak loro-lorone, lan lokakarya.

Kerugiane yaiku jumlah batang sing gabung ing simpul gedhe, lan produksi lan instalasi luwih rumit tinimbang struktur planar.

Bisa dipérang dadi struktur kisi jinis lempengan lapisan kaping pindho, struktur kisi lapisan-lapisan siji lan lapisan pindho. Anggota kothak jinis piring lan kothak jinis cangkang lapisan kaping pindho dipérang dadi akord ndhuwur, akord ngisor lan anggota web, sing umume ngalami ketegangan lan tekanan; anggota kothak jinis cangkang lapisan siji, uga kanggo meksa ketegangan lan tekanan, uga momen Bending lan gaya geser.

Umume struktur kisi China nggunakake struktur kisi jinis piring.

Sing pertamajinis kasusun saka sistem truss pesawat. Ana patang jinis kisi ortogonal orthogonal rong arah, kisi diagonal orthogonal loro-lorone, kisi diagonal loro-arah, lan kisi-kisi telung arah.

Sing nomer lorokategori kasusun saka unit piramida quadrangular. Ana limang jinis kurs piramida kuadrangular positif, kisi piramida kuadratular positif, kisi piramida kuadrangular diagonal, kotak-kotak piramida kuadratular kothak-kothak lan kisi-kisi piramida bentuk-lintang.

Sing nomer telujinis kasusun saka unit piramida segitiga, lan nduweni telung wujud: kothak piramida segitiga, kothak piramida segitiga sing dievakuasi lan kothak piramida segitiga madu. Struktur kothak jinis cangkang dipérang dadi kerangka kisi jinis cangkang silinder, bingkai kisi jinis cangkang balung lan bingkai kisi jinis parabola permukaan parabola miturut bentuk permukaan cangkang.

Struktur kisi dipérang dadi kisi-kisi baja, kisi beton sing diperkuat, lan kisi komposit sing kasusun saka baja lan beton bertulang miturut bahan sing digunakake. Antarane, grid baja digunakake luwih asring.


Wektu kiriman: Jun-05-2021