Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Info kanggo garis las balok H

Prinsip kerja mesin assembling otomatis H-beam lan kaluwihan mesin assembling otomatis H-beam ing mesin assembling: Mesin assembling otomatis H-beam nggunakake transmisi hidrolik kanggo posisi web lan swiwi, lan loro-lorone dipusatake karo sinkronisasi mekanik. Iki bisa njamin posisi jembaré lan panel swiwi sing beda ing kisaran sing ditemtokake, pusat otomatis lan akurat, ora perlu disetel saben wektu (kanthi rodha eksentrik kanggo penyesuaian mikro). Pungkasan klompok baja bentuk H dilengkapi stopper angkat otomatis hidrolik, sing bisa njamin pungkasan bingkai lan piring sayap didadekake sak klompok. Sinar tekanan ndhuwur dipandu dening kiwa lan tengen papat set rol pandhuan supaya stabilitas sajrone kompresi. Nomer tabel roller bisa dawa lan dikurangi kanthi sewenang-wenang miturut kabutuhan pangguna lan dawa kerjane.

Sistem hidraulik nggunakake produk sistem hidraulik standar saka usaha patungan asing-asing, lan dilengkapi saringan sing apik kanggo njamin katup solenoid sing bisa dipercaya jangka panjang. Posisi panel web lan sayap nggunakake transmisi hidrolik, lan loro-lorone dijepit lan dipusat dening sinkronisasi mekanik, sing bisa njamin posisi jembaré lan panel swiwi sing beda ing kisaran sing wis ditemtokake. Pusat otomatis akurat lan ora perlu diatur saben wektu (kanthi rodha eksentrik Pangaturan cilik). Pungkasan klompok baja bentuk H dilengkapi stopper angkat otomatis hidrolik, sing bisa njamin pungkasan bingkai lan piring sayap didadekake sak klompok. Sinar tekanan ndhuwur dipandu dening kiwa lan tengen papat set rol pandhuan supaya stabilitas sajrone kompresi. Nomer tabel roller bisa dawa lan dikurangi kanthi sewenang-wenang miturut kabutuhan pangguna lan dawa kerjane. Sistem hidraulik nggunakake produk sistem hidraulik standar saka usaha patungan asing-asing, lan dilengkapi saringan sing apik kanggo njamin katup solenoid sing bisa dipercaya jangka panjang.

1.Cara produksi baja bentuk H sing dilas yaiku nyelehake baja bentuk H kanthi bentuk "I", lan ngelas loro jahitan sudhut ing loro-lorone ing wektu sing padha, sing nambah efisiensi las. Amarga pengelasan simetris, web dhasar ora cacat sawise ngelas.

2. Mekanisme ortopedi mekanik flange baja berbentuk H nyadari koreksi langsung saka deformasi sudut piring sayap baja sing bentuke H sawise pengelasan bungkus liwat roller penek sing eksentrik, sing nyuda gaya koreksi lan nambah akurasi koreksi.

3. Ing babagan spesifikasi las, spesifikasi las H-balok paling gedhe ing China, lan padha karo lini produksi las H-beam saka perusahaan produksi peralatan las (HAB) paling maju ing luar negeri.

4. Ing metode perakitan, metode integrasi las las digunakake, sing nyuda proses lan nambah efisiensi produksi.

5. Ing metode centering web lan plate flange, loro klompok metode centering ngarep lan mburi digunakake kanggo nambah akurasi posisi.

6. Feeder kawat disambungake kanthi alus menyang obor las lan sudut las obor las bisa diatur.

7.Lapisan las fillet gedhe, nggunakake kabel dobel listrik (DC + AC), busur dual, proses las dobel kolam molten. Fitur-fitur lini produksi iki minangka sing pertama ing China.

8. Iki nggunakake kontrol PLC sing diimpor, sing bisa dipercaya lan gampang diprogram.

9. Ing stasiun sing padha, terus-terusan ngrampungake kabeh proses perakitan, pengelasan, koreksi, angkat, lan pembuangan saka baja bentuk H ing proses produksi.


Wektu kiriman: Jun-05-2021