Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Warta

  • Info for Space frame making solution

    Info kanggo solusi nggawe bingkai Ruang

    Unit dhasar sing nggawe kisi yaiku piramida segitiga, prisma segitiga, kubus, piramida kuadratular sing dipotong lan liya-liyane. Unit dhasar kasebut bisa dikombinasikake dadi bentuk rata saka segi telu, kuadrat, heksagon, bunder, utawa bentuk liyane. Nduwe ...
    Waca liyane
  • Info for H beam welding line

    Info kanggo garis las balok H

    Prinsip kerja mesin assembling otomatis H-beam lan kaluwihan mesin assembling otomatis H-beam ing mesin assembling: Mesin assembling otomatis H-beam nggunakake transmisi hidrolik kanggo posisi web lan swiwi, lan t .. .
    Waca liyane
  • Info for Welding rotator

    Info kanggo Rotator las

    Bingkai roller las minangka alat bantu las sing umum digunakake, sing akeh digunakake ing proses produksi las. Utamane gumantung ing gesekan antarane las lan roller aktif kanggo muter rotasi las silindris, digabungake karo ...
    Waca liyane
  • Info for Welding positioner

    Info kanggo posisi Welding

    Ing negara kita, welding positioner minangka produk enom. Amarga bedane level pangembangan industri pabrikan, stasiun las akeh perusahaan ora dilengkapi posisi las; sekaligus, riset sing relevan yaiku ...
    Waca liyane
  • Info for Welding manipulator

    Info kanggo manipulator las

    Piranti sing ngirim sirah las utawa gun las menyang posisi sing bakal gandheng, utawa mindhah fluks ing trek sing wis ditemtokake kanthi kacepetan las sing dipilih. Aplikasi manipulator las: manipulator las digunakake karo las roller, posisi las, lsp Sisir ...
    Waca liyane