Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Seri mesin panggilingan

  • Automatic Steel plate edge milling machine

    Mesin panggilingan pelat baja otomatis

    Mesin panggilingan pelat baja nganggo mesin panggilingan standar kanggo nglereni.

    Ana piranti sing njaga peralatan, nggawe posisi piring logam luwih trep.

    Ana piranti dhukungan khusus ing ngisor peralatan, sing dirancang kanggo workpiece dawa.

    Mesin panggilingan pelat Baja Otomatis nggunakake kawat geser, luwih aman lan luwih apik tinimbang kawat gantung normal.

  • Automatic H and Box beam end face milling machine

    Mesin panggilingan rai pungkasan H lan Box otomatis

    Mesin panggilingan rai balok H bisa nggiling balok pasuryan maksimal 2500 * 2000. Mesin panggilingan rai balok mburi H gampang banget dioperasikake, struktur sederhana lan cepet diatur. Mesin panggilingan pasuryan balok kothak minangka peralatan sing dibutuhake kanggo pabrikan balok utawa balok.