Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Seri Lathe

  • Automatic rebar screw thread rolling machine

    Mesin rolling benang sekrup rebar otomatis

    Mesin rolling thread 100Kgf / mm (alun-alun) macem-macem baja karbon, baja campuran lan logam non-ferrous, kanthi paningkatan atose materi urip alat kanthi dramatis.

  • CNC Metal Plate hydraulic mechanical Guillotine Shearing machine

    Mesin Geser Guillotine hidrolik hidrolik Plate CNC

    Nyukur ing bagean, nglereni garis bayangan. Mesin Geser hidraulik.

    Counter kanggo ngukur mburi kanthi motor. Mesin nyukur mekanik.

    Piranti dhukungan bali (opsional). Mesin Geser Plate Logam.

  • Automatic Mechanical hole Punching Press machine

    Mesin Pencet bolongan Mekanik Otomatis

    Penyesuaian dhuwur kanthi manual kanthi tampilan skala. Mesin Pencet bolongan mekanik.

    MPS-100 lan ndhuwur nggunakake piranti imbangan. Mesin Pencet bolongan mekanik.

    Katup Duplex Keamanan. Mesin Pencet Punching

  • Automatic Steel plate flattening Leveling Straightening machine

    Flattening plate Steel otomatis mesin Nglereni leveling

    Poros penghubung universal: poros universal mobil lan gulung universal kanggo industri metalurgi. Mesin pelurus pelat baja.

    Metode penyesuaian: penyesuaian manual lan listrik. Mesin leveling plate Steel otomatis.

    Metode pelumasan: utamane fokus ing pelumasan sing dioperasikake dening pompa manual utawa listrik. Mesin Panyelat piring Baja Otomatis

    Aplikasi: ditrapake kanggo leveling umum kanggo piring baja karbon, piring stainless steel. Mesin leveling plate Steel.

  • Hydraulic Press brake bending machine bender

    Bender mesin tikungan rem Hydraul Press

    Inci, mode siji sing dirancang kanggo mesin lan mbalikke lan njaga wektu bisa dikendhaleni kanthi rem wektu Hydraul Press.

    Pager sing aman lan interlocker listrik wis dirancang kanggo mesin kasebut supaya keamanan operasi kasebut bisa ditindakake. Rem pencet

    Pukulan standar lan mati. Dhukungan materi lengen ngarep. Tapak sikil kanthi mandheg darurat. Rem pencet

    Sistem kontrol: Estun NC E21, CNC DELEM DA41, DA52, DA66T. Rem pencet

  • Automatic CNC PLC panels press brake bending machine

    Panel PLC CNC otomatis pencet mesin tikungan rem

    Mesin lentur otomatis bisa digunakake ing lapangan cangkang kabinet baja rem press CNC (lemari file, lemari alat, penjaga njaba, lemari listrik, lemari komunikasi, lemari gas, lemari meter banyu ...), peralatan dapur (lemari es, AC, kompor…), mebel, ventilasi, Pendingin, pemurnian, industri lawang, dekorasi, elevator lan lapangan pembentuk logam liyane sing gegandhengan. Mesin mlengkung CNN.

     

  • Hydraulic 4 Roller Steel Plate Rolling Bending Machine

    Mesin Bending Plate Rolling Steel Plate Hydraulik

    Tekanan penjepit bisa disetel (ora ana slipage, lan efisiensi produksi 50% - 80% luwih dhuwur tinimbang mesin tikungan telung rol) Mesin gulung pelat Hidraulik

    Bisa muter silinder 1,1 kaping diameter diameter ndhuwur mesin Rolling Plate Steel Roller.

    Bisa nyukupi macem-macem kebutuhan Rolling Machine Plating Rolling Steel.