Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Inverter Saw sumber las busur ing jero banyu

  • Automatic Inverter Saw Submerged arc welding source

    Sumber las arc Inverter Saw otomatis

    Kinerja sistem sing apik banget, meh 100% tingkat sukses busar sing apik, penampilan las sing apik; Sumber las saw.

    Kapasitas input sithik, volume sithik, bobot sithik, hemat energi lan efisiensi tinggi. Saw sumber las busur Submerged.