Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Rem Hidrolik

  • Hydraulic Press brake bending machine bender

    Bender mesin tikungan rem Hydraul Press

    Inci, mode siji sing dirancang kanggo mesin lan mbalikke lan njaga wektu bisa dikendhaleni kanthi rem wektu Hydraul Press.

    Pager sing aman lan interlocker listrik wis dirancang kanggo mesin kasebut supaya keamanan operasi kasebut bisa ditindakake. Rem pencet

    Pukulan standar lan mati. Dhukungan materi lengen ngarep. Tapak sikil kanthi mandheg darurat. Rem pencet

    Sistem kontrol: Estun NC E21, CNC DELEM DA41, DA52, DA66T. Rem pencet