Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Mesin las balok H horisontal

  • Automatic Horizontal H beam welding machine

    Mesin las balok Horisontal H otomatis

    Las gergaji horisontal bisa nyuda transformasi sing nyebabake panas panas akeh garis las balok Horisontal.

    Iki nggunakake las gergaji kanthi busur tunggal lan kawat dobel, kecepatan las luwih cepet tinimbang las las kanthi kawat tunggal lan siji mesin. Mesin las balok Horisontal H Otomatis