Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Mesin perakitan balok H horisontal

  • Automatic Horizontal H beam assembly making machine

    Mesin perakitan balok Horisontal H otomatis

    Fungsi teknis:

    1. Iki nganggo assembling horisontal, bisa rampung sepisan lan nambah efisiensi akeh garis perakitan balok Horisontal H.

    2. Las gergaji horisontal bisa nyuda transformasi sing disebabake dening panas panas mesin pembuat balok Horisontal H.

    3. Nganggo las las kanthi busur tunggal lan kawat dobel, kecepatan las luwih cepet tinimbang las las kanthi kawat tunggal lan busur tunggal. Baris nggawe balok H horisontal.