Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

mesin las laser genggem

  • Automatic 1000w 1500w 2000w handheld laser welding machine

    Mesin las laser genggam 1000w 1500w 2000w otomatis

    mesin las laser genggem Kacepetan las cepet, 2 ~ 10 kaping luwih cepet tinimbang las tradisional.

    1000w mesin las laser genggem Operasi sing gampang ora perlu latihan.

    1500w mesin las laser genggem Las las sing apik lan lancar, ora perlu polesan, ngirit wektu sampeyan.