Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Mesin balok H balok

  • Automatic H beam flange straightening machine

    Mesin straightening flange balok H otomatis

    Bahan roller ndhuwur yaiku 35CrMo, resistensi abrasi wis ditambah sawise proses perawatan panas lan mecah. Mesin straightening balok H otomatis.

    Sistem kontrol listrik kasusun saka kothak kontrol lan kothak operasi, ngontrol puter maju / mundur motor transmisi utama lan motor pelurus. Panel operasional dipasang ing pigura, sing dipanggonke kanthi kapisah saka kothak kontrol kanthi operasi sing trep. Mesin balok H balok.