Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

H balok Dijupuk mesin blasting

  • Automatic H beam Shot blasting machine

    Mesin blasting Shot H otomatis

    Kanggo mesthekake kinerja jeblugan sing ditembak dhuwur lan nambah layanan rol, selubung tahan grinding kromium dhuwur dipasang ing rol kamar kanggo nambah umur layanan kanthi pirang-pirang kali, mesin blasting Shot otomatis.