Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Mesin balok H

  • Automatic Vertical H beam assembly making production line machine

    Déwan balok H Vertikal Otomatis nggawe mesin lini produksi

    Bagian transmisi utama nggunakake pinwheel sikloid lan inverter merek Taiwan TAIAN, kacepetan perakitan bisa diatur antarane 0,5-6 M / menit.Mesin nggawe balok H.

    Komponen utama mesin iki yaiku bagean struktur las kanthi kekuatan gedhe lan bobot entheng. lan komponen utamane wis lega stres, sing ora gampang deformasi.Lini produksi balok H