Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Mesin panggilingan rai H lan Box

  • Automatic H and Box beam end face milling machine

    Mesin panggilingan rai pungkasan H lan Box otomatis

    Mesin panggilingan rai balok H bisa nggiling balok pasuryan maksimal 2500 * 2000. Mesin panggilingan rai balok mburi H gampang banget dioperasikake, struktur sederhana lan cepet diatur. Mesin panggilingan pasuryan balok kothak minangka peralatan sing dibutuhake kanggo pabrikan balok utawa balok.