Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Mesin pemotong plasma Cnc jinis gantry

  • Gantry type Cnc flame plasma cutting machine

    Mesin pemotong plasma Cnc jinis gantry

    Mesin pemotong api cnc jinis gantry

    Rel pandhuan longitudinal dikencengi kanthi mencet plate backing board lan nyambungake lengen klambi, sing bisa njamin lurus longitudinal lan paralelisme rel.

    Mesin pemotong plasma cnc jinis gantry

    Kontrol obor otomatis lan dhuwur bisa obah miturut kebutuhan pelanggan, kanthi operasi sing trep.