Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Mesin las flange pipa siku

  • Automatic Elbow pipe spool flange welding machine

    Mesin las flange pipa Siku otomatis

    Mesin las flange spool pipa siku bisa memenuhi tingkat kualifikasi tes radiografi luwih saka 99% lan syarat tes bantalan, tes dampak, tes tarik lan tes lentur.

    KANGGO MUNCUL WUJUD WELD: Dhuwur Sisa ≤ 1,5 mm (bisa diatur kaya sing dibutuhake); ora retak, Penetrasi ora lengkap, cacat fusi sing ora lengkap; ora ana cacat sing jelas kayata blowhole permukaan, undercut, root concave, lsp.