Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Garis las balok H konvensional

  • Automatic CNC steel plate drilling machine

    Mesin pengeboran piring baja otomatis CNC

    Kepala daya stroke hidrolik sing dikendhaleni nyadari konversi kanthi otomatis kanggo proses pengeboran.

    Pemrograman gaya dialog, gampang dioperasikake, cocog.

  • Automatic H beam Shot blasting machine

    Mesin blasting Shot H otomatis

    Kanggo mesthekake kinerja jeblugan sing ditembak dhuwur lan nambah layanan rol, selubung tahan grinding kromium dhuwur dipasang ing rol kamar kanggo nambah umur layanan kanthi pirang-pirang kali, mesin blasting Shot otomatis.

  • Automatic H beam flange straightening machine

    Mesin straightening flange balok H otomatis

    Bahan roller ndhuwur yaiku 35CrMo, resistensi abrasi wis ditambah sawise proses perawatan panas lan mecah. Mesin straightening balok H otomatis.

    Sistem kontrol listrik kasusun saka kothak kontrol lan kothak operasi, ngontrol puter maju / mundur motor transmisi utama lan motor pelurus. Panel operasional dipasang ing pigura, sing dipanggonke kanthi kapisah saka kothak kontrol kanthi operasi sing trep. Mesin balok H balok.

  • Automatic gantry H beam saw welding machine line

    Gantungan otomatis H balok weruh garis mesin las

    Fungsi kepala pandhuan busur yaiku kanthi mekanik nglacak munggah lan mudhun, kiwa lan tengen. Mesin las balok gantry h.

    Konverter frekuensi sing diimpor bisa nyadari gerbang gantry utawa cantilevers kanthi kecepatan stepless H balok las.

  • Automatic Vertical H beam assembly making production line machine

    Déwan balok H Vertikal Otomatis nggawe mesin lini produksi

    Bagian transmisi utama nggunakake pinwheel sikloid lan inverter merek Taiwan TAIAN, kacepetan perakitan bisa diatur antarane 0,5-6 M / menit.Mesin nggawe balok H.

    Komponen utama mesin iki yaiku bagean struktur las kanthi kekuatan gedhe lan bobot entheng. lan komponen utamane wis lega stres, sing ora gampang deformasi.Lini produksi balok H