Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Hubungi Kita

Kontak Wong

Peter (Direktur Sales)

Mobile / Whatsapp / Viber / Wechat / Botim

0086 18651586101

QQ

605892144

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita