Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Sumber Mig las Inverter Gas Gas terlindung

  • Automatic CO2 Mig Mag Inverter Gas shielded welding source

    Sumber Inverter Gas Mig Mag otomatis CO2 otomatis

    Karakteristik dinamis sing apik, busur stabil, tampilan las sing apik, spatter sithik. Sumber welding Mag.

    Sumber daya multi-karakteristik lan panggunaan, karakteristik welding stick sing apik, model 630 bisa digunakake kanggo gouging udara karbon. Sumber las terlindung Gas Inverter.