Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Mesin pemotong plasma pelat baja Rotary bevel

Katrangan singkat:

Mekanisme distribusi gas: Jalur gas utama mekanisme distribusi gas dipasang ing balok, lan sumber gas disambungake karo jalur gas utama liwat pipa gas ing sabuk roller.Bevel Rotary CNC mesin nglereni plasma


Detail Produk

Tag Produk

1. Pambuka kanggo mesin pemotong plasma Rotary bevel:

Mesin pemotong plasma Rotary bevelayu rupane, tugas abot, inersia cilik, lan kaku banget. Iki digunakake akeh ing nglereni plasma.

1.1. Crossbeam: Yaiku struktur las jinis kothak sing ngilangi stres. Saben permukaan pandhuan silang wis mesin presisi, kanthi kaku banget lan presisi; iku abot lan kurang inersia, sing cocog kanggo nglereni plasma kanthi cepet; nalika akselerasi lan deselerasi diganti kanthi cepet, Akurasi mlaku paling dhuwur ing mesin isih dijamin. Rak transversal dipasang kanthi sekrup tinimbang dilas ing balok, sing gampang diganti lan disetel. Rotary mesin nglereni Plasma piring waja bevel.

1.2. Bingkai drive longitudinal (frame end): Loro-lorone pigura drive dilengkapi roda pandhuan horisontal, sing bisa nyetel derajat tekanan rodha eksentrik ing sisih ngisor pigura drive menyang rel pandhuan, supaya kabeh mesin bisa njaga pandhuan stabil sajrone operasi.Mesin pemotong plasma logam bevel Rotary.

1.3. Drive longitudinal lan horisontal: Drive gir langsung digunakake kanggo arah longitudinal lan lateral. Kanthi cara iki, rasio kacepetan nyopir dhuwur lan tenaga kurang; daya ditularake saka motor servo AC liwat kothak pangurangan menyang gir poros output kanthi rak longitudinal lan transversal, lan mesin utama lan wadhah obor didorong kanggo muter liwat rak lan pinion; Tachogenerator lan encoder fotoelektrik nindakake sampling lan umpan balik saka posisi kacepetan, lan posisi mesin sing tepat diwujudake kanthi amplifikasi dobel reguler kecepatan pulsa tutup loop dobel. Mesin nglereni plasma Rotary bevel.

1.4. Mekanisme distribusi gas: Jalur gas utama mekanisme distribusi gas dipasang ing balok, lan sumber gas disambungake karo jalur gas utama liwat pipa gas ing sabuk roller.Mesin pemotong plasma Rotary bevel.

2. Parameter teknis kanggo mesin pemotong plasma Rotary bevel:

1

Jembar nglereni sing efektif

4500mm

2

Dawa nglereni sing efektif

12.000mm

3

Kekandelan tindikan plasma

1 ~ 40mm

4

Kekandelan plasma nglereni

1 ~ 60mm

5

Kacepetan lelungan

0 ~ 24,000mm / mnt

6

Kacepetan nglereni plasma

50 ~ 6,532mm / min

7

Jarak angkat obor

≤200mm

8

Presisi posisi garis lurus

≤ ± 0,2mm / 10m

9

Baris lurus presisi baleni

± 0.3mm / 10m

10

Precision AHC

± 0,5mm

11

Kecocokan setelan kacepetan

± 5%

3. Konfigurasi utama kanggo mesin pemotong plasma Rotary bevel:

1

Motor drive sisih

Yaskawa, Jepang

SGMEV-08

2

Motor drive longitudinal

Yaskawa, Jepang

SGMEV-08

3

Sistem servo lateral

Yaskawa, Jepang

SGDV-2R8A01A

4

Sistem servo longitudinal

Yaskawa, Jepang

SGDV-2R8A01A

5

Kothak gir horisontal

SPN Jerman

DF02

6

Kothak gir longitudinal

SPN Jerman

P36

7

Rantai seret vertikal lan horisontal

Igus

IGUS

8

Sistem CNC

ATAS, Jerman

VISION ™ T5

9

Katup solenoid (oksigen, gas)

Bangga AG

 

10

Katup nyuda tekanan (oksigen, gas)

Jero

 

11

Piranti beveling sing muter plasma

ESAB

VBA

12

Sistem plasma sing apik

ESAB

m3-362 AGC

13

Obor pemotongan plasma sing apik

ESAB

PT-36

14

Piranti lunak nyarang program otomatis

ESAB

Versi alur ColumbusIII

4. Mesin nglereni plasma Rotary bevel asil nglereni:

CNC Rotary bevel plasma cutting machine (2)
CNC Rotary bevel plasma cutting machine (1)
CNC Rotary bevel plasma cutting machine (4)
CNC Rotary bevel plasma cutting machine (3)

5. Pengepakan lan pengiriman kanggo mesin pemotong plasma Rotary bevel:

Rotary bevel steel plate plasma cutting machine

6. Sertifikat kita:

certificate1
certificate 4
certificate 3
certificate2

7. Pabrik Kita:

IMG_7693
IMG_7251
IMG_7701
IMG_7255

8. Klien Kita:

1
2
4
8
7
9
12
11
13
15
bty
16
5
6
3
18
19
10

9. Pameran Kita:

IMG_2347
IMG_2338
IMG_2344
IMG_2326
IMG_2343
IMG_2342

10. Kertu bisnis:

Welding column boom machine

11. Napa milih kita:

Pipe welding manipul

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •