Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Mesin bending panel CNC

  • Automatic CNC PLC panels press brake bending machine

    Panel PLC CNC otomatis pencet mesin tikungan rem

    Mesin lentur otomatis bisa digunakake ing lapangan cangkang kabinet baja rem press CNC (lemari file, lemari alat, penjaga njaba, lemari listrik, lemari komunikasi, lemari gas, lemari meter banyu ...), peralatan dapur (lemari es, AC, kompor…), mebel, ventilasi, Pendingin, pemurnian, industri lawang, dekorasi, elevator lan lapangan pembentuk logam liyane sing gegandhengan. Mesin mlengkung CNN.