Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Cnc 3 sumbu 5 sumbu Pipa Mesin Plasma Plasma Baris

Katrangan singkat:

Tipe: Pipa bunder

Industri: Khusus kanggo konstruksi struktur baja, teknik pipa minyak & gas, bisul &
kapal, damel kapal, rekayasa laut, konstruksi lepas pantai, tembok bangunan, jembatan, menara lan teknik mekanik lsp industri pipa bagian struktural nglereni lan ngolah 5 sumbu Pipa Mesin Pemotong Plasma Baris


Detail Produk

Tag Produk

1. Pambuka kanggo Mesin Cithakan Plasma Plastik Cnc:

Mesin Nglereni Pipa Round LS-XY3 3 Axis digunakake kanggo nglereni pipa baja lan sendi. Mesin Nglereni Plasma Line Cnc ora butuh program operator (pemrograman perpustakaan sederhana ora mbutuhake desainer profesional dock, Mesin Cithakan Plasma Plasma Pipa Cnc iku gampang lan gampang dingerteni), mung kudu ngetik radius pipa, paramèter sudut sudut prapatan, 3 sumbu Mesin Nglereni Plasma Baris Pipa kanthi otomatis bisa ngethok bolongan interpenetrasi pipa, presisi pemotongan dhuwur, ora perlu mecah manual maneh.
Bahan: Baja karbon, baja tahan karat.
Tipe: Pipa bunder.
Industri: Khusus kanggo konstruksi struktur baja, teknik pipa minyak & gas, bisul & kapal, damel kapal, teknik laut, konstruksi lepas pantai, tembok bangunan, jembatan, menara lan teknik mekanik lsp industri pipa struktural nglereni lan ngolah 5 sumbu Mesin Nglereni Plasma Baris Pipa.

2. Rincian 3 sumbu introduksi kanggo Cnc Intersecting Line Plasma Cutting Machine:

Poros obah Pilih sumbu nglereni Kisaran kegiatan
Poros Y: Poros nyopir pipa  Rotasi gratis 360 °
Sumbu X Kothak spindle obah bolak-balik ing sadawane tabung Stroke maksimum 7000mm
Poros Z : Obor obah munggah lan mudhun Lelungan 320mm

3. Parameter teknis kanggo Mesin Nglereni Plasma Line Cnc:

 

Model

3 mesin pemotong pipa sumbu LS-XY3

Ukuran Bahan

Diameter pipa bunder

60-600mm

 

Dawa nglereni sing efektif

6m

 

Cara Nglereni

Cara nglereni

Plasma

 

Daya plasma

Kekuwatan plasma Huayuan 100A, ketebalan 1-10mm

 

Sistem kontrol lan Piranti Lunak

Sistem kontrol

Sistem kontrol Kasry

 

Komputer

Komputer Industri Advantech Taiwan

 

Piranti Lunak

Piranti lunak Pipa Nest KASRY

 

Akurasi

Mbukak elipsitas workpiece

1%

 

Kacepetan Nglereni

10-2000mm / min

 

Kacepetan Obah

10-6000mm / min

 

Akurasi dawa nglereni

± 1,5mm

 

Nglereni standar eksekusi presisi

Miturut ISO9013-2002, ISO8206-1991 lan JB / T10045.4-1999JB

 

Chuck

Chuck

Pemusnahan mandhiri 3-rahang kanthi manual

 

Piranti ngencengi Chuck Manual

1set

Krenjang

Krenjang

2 klompok

Bobot

Bobot momotan maksimal

5000KG

4. Keuntungan piranti lunak kanggo Cnc Intersecting Line Plasma Cutting Machine:

Cnc Intersecting Line Plasma Cutting Machine
3 axis Pipe Intersecting Line Plasma Cutting Machine
Cnc pipe Intersecting Line Plasma Cutting Machine

5. Cnc nglereni Plasma Cutting Machine nuduhake conto:

5 axis Pipe Intersecting Line Plasma Cutting Machine (1)
5 axis Pipe Intersecting Line Plasma Cutting Machine (6)
5 axis Pipe Intersecting Line Plasma Cutting Machine (2)
5 axis Pipe Intersecting Line Plasma Cutting Machine (3)
5 axis Pipe Intersecting Line Plasma Cutting Machine (4)
5 axis Pipe Intersecting Line Plasma Cutting Machine (5)

6. Proyek Mesin Nglereni Plasma Line Cnc:

Cnc Intersecting Line Plasma Cutting Machine (1)
Cnc Intersecting Line Plasma Cutting Machine (3)
Cnc Intersecting Line Plasma Cutting Machine (2)
Cnc Intersecting Line Plasma Cutting Machine (4)

7. Pengepakan lan pengiriman kanggo Cnc Intersecting Line Plasma Cutting Machine:

Packing and shipping for Cnc Intersecting Line Plasma (
Packing and shipping for Cnc Intersecting Line Plasma ( (3)
Packing and shipping for Cnc Intersecting Line Plasma (1)
Packing and shipping for Cnc Intersecting Line Plasma ( (4)

8. sertifikat kita:

certificate1
certificate 4
certificate 3
certificate2

9. Pabrik Kami:

IMG_7693
IMG_7251
IMG_7701
IMG_7255

10. Klien Kita:

1
2
4
8
7
9
12
11
13
15
bty
16
5
6
3
18
19
10

11. Pameran Kita:

IMG_2347
IMG_2338
IMG_2344
IMG_2326
IMG_2343
IMG_2342

12. Kertu bisnis:

Welding column boom machine

13. Napa milih kita:

Pipe welding manipul

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •