Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Seri Las Otomatis

  • Automatic pipe tank vessel welding column boom manipulator

    Manipulasi boom kolom kolom wadhah tank pipa otomatis

    Manipulator pengelasan Kanthi stroke angkat efektif 1000-7000mm lan stroke mundur.

    Mesin las kolom boom Kapasitas pungkasan boom nganti 300kg. Kanthi geser salib 100x100mm.

    Manipulasi las pipa Las otomatis kanggo jahitan lurus tank / pipa / kapal lan lapisan lingkaran.

  • Automatic pipe tank vessel Welding rotator

    Kapal tangki pipa otomatis Rotator las

    Rotator las kalebu siji unit drive lan Siji unit idler.

    Rotator welding otomatis kothak kontrol tangan Remote kanthi fungsi, puter FWD, putar REV, Setelan kacepetan.

    Kecepatan puteran Las Pipa Las yaiku 100 ~ 1000 mm / menit liwat kontrol VFD.

  • Automatic 100kg 300kg 600kg 1000kg welding positioner

    Posisi las 100kg 300kg 600kg 1000kg otomatis

    Positioner Las bisa miring saka 0 nganti 90 ° ~ 120 °, puteran 360 ° kanthi kontrol VFD.

    Standar voltase posisi las otomatis yaiku 380V, 50HZ, 3PH. Voltase liyane bisa disesuaikan.

    Sistem kontrol las 100kg sistem kontrol yaiku kothak kontrol tangan jarak jauh nirkabel lan saklar sikil.

  • Automatic space frame truss welding machine

    Mesin las truss bingkai ruang otomatis

    Mesin las truss kerangka ruangan nggunakake program PLC sing diimpor, mesin las truss bingkai ruang otomatis nduweni karakter presisi tinggi lan ragad ndandani sing murah. Dawane awak 7,2 meter, kita uga bisa ngrancang miturut panjaluk klien. Dhiameter rod kerja kudu 42mm-180mm.

  • Automatic Elbow pipe spool flange welding machine

    Mesin las flange pipa Siku otomatis

    Mesin las flange spool pipa siku bisa memenuhi tingkat kualifikasi tes radiografi luwih saka 99% lan syarat tes bantalan, tes dampak, tes tarik lan tes lentur.

    KANGGO MUNCUL WUJUD WELD: Dhuwur Sisa ≤ 1,5 mm (bisa diatur kaya sing dibutuhake); ora retak, Penetrasi ora lengkap, cacat fusi sing ora lengkap; ora ana cacat sing jelas kayata blowhole permukaan, undercut, root concave, lsp.

  • Automatic 12 meter pipe longitudinal seam welding machine

    Mesin las las longitudinal 12 meter otomatis

    Motor ningkatake balok las: 0,55kw

    Panjang pipa sing cocog: 12000mm

    Cara las: Las gergaji

    Kapasitas rotator las las: 10T

    Kecepatan mlaku rotator las: 250 ~ 2500mm / min

  • Automatic 1000w 1500w 2000w handheld laser welding machine

    Mesin las laser genggam 1000w 1500w 2000w otomatis

    mesin las laser genggem Kacepetan las cepet, 2 ~ 10 kaping luwih cepet tinimbang las tradisional.

    1000w mesin las laser genggem Operasi sing gampang ora perlu latihan.

    1500w mesin las laser genggem Las las sing apik lan lancar, ora perlu polesan, ngirit wektu sampeyan.

  • Automatic CO2 Mig Mag Inverter Gas shielded welding source

    Sumber Inverter Gas Mig Mag otomatis CO2 otomatis

    Karakteristik dinamis sing apik, busur stabil, tampilan las sing apik, spatter sithik. Sumber welding Mag.

    Sumber daya multi-karakteristik lan panggunaan, karakteristik welding stick sing apik, model 630 bisa digunakake kanggo gouging udara karbon. Sumber las terlindung Gas Inverter.

  • Automatic Inverter Saw Submerged arc welding source

    Sumber las arc Inverter Saw otomatis

    Kinerja sistem sing apik banget, meh 100% tingkat sukses busar sing apik, penampilan las sing apik; Sumber las saw.

    Kapasitas input sithik, volume sithik, bobot sithik, hemat energi lan efisiensi tinggi. Saw sumber las busur Submerged.

  • Automatic Argon arc Tig welding source

    Sumber las las Argon otomatis

    Kabeh bagean penting kaya modul IGBT, sirkuit integral, relay lan penyearah minangka merek terkenal ing saindenging jagad sing nduweni reliabilitas dhuwur; Argon arc Tig welding sumber.

    Fungsi welding Stick iku padha karo welder seri IXT ZX7-. Argon arc Tig welding sumber.

  • Automatic Saw Submerged arc Flux recovery machine

    Mesin pamulihan Flux busur busur Saw otomatis

    Kanthi dhasar fungsi asli, nggunakake kontrol PLC lan ndadekake kabeh proses pemulihan fluks las, ngirim lan mangan entuk otomatisasi lengkap. Nalika ngganti karya, kita ora kudu mesin mati.

  • Customized Welding positioner

    Posisi las khusus

    1. Sertifikat: 2. Pabrik: 3. Klien: 4. Pameran: 5. Kertu bisnis: 6. Napa milih kita: