Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Flattening plate Steel otomatis mesin Nglereni leveling

Katrangan singkat:

Poros penghubung universal: poros universal mobil lan gulung universal kanggo industri metalurgi. Mesin pelurus pelat baja.

Metode penyesuaian: penyesuaian manual lan listrik. Mesin leveling plate Steel otomatis.

Metode pelumasan: utamane fokus ing pelumasan sing dioperasikake dening pompa manual utawa listrik. Mesin Panyelat piring Baja Otomatis

Aplikasi: ditrapake kanggo leveling umum kanggo piring baja karbon, piring stainless steel. Mesin leveling plate Steel.


Detail Produk

Tag Produk

1. Pambuka kanggo mesin Leveling plate baja:

1. 1. Mesin kasebut nggunakake telung struktur, 2 dhuwur, 4 dhuwur, 6- dhuwur lan bisa dicocogake karo gulungan dhukungan multi-klompok. Mesin leveling plate baja

1. 2. Bahan gulung straightening: 42CrMo, GCr15, 9CrSi lan 9Cr2Mo kasedhiya kanggo pilihan. Mesin leveling plate baja

1. 3. Perawatan gulung sing lurus: ngilangi stres kanthi cara ngilangi rasa lan tempering, quenching (HRC54, HRC60), perawatan plating keras kanggo piring adhem, piring stainless steel lan permukaan roll leveling. Mesin pelat piring baja

1. 4. Reducer: Reducer standar ZQ, reducer ZY lan reducer TR kanthi permukaan waos keras kasedhiya kanggo dipilih. Mesin pelat piring baja

1. 5. Kothak distribusi: digawe dhewe; nggunakake drive tahap siji lan struktur distribusi rong tahap, lan gir kasebut minangka gir penetrasi 20CrMnTi.Plat baja Mesin pelurus

1. 6. Poros penghubung universal: poros universal mobil lan gulung universal kanggo industri metalurgi. Plat baja Mesin pelurus

1. 7. Cara nyetel: pangaturan manual lan listrik. Mesin Level plate plate otomatis

1. 8. Cara pelumasan: umume fokus ing pelumasan sing dioperasikake kanthi pompa manual utawa listrik. Mesin Level plate plate otomatis

1. 9. Aplikasi: ditrapake kanggo leveling umum kanggo piring baja karbon, piring stainless steel. Mesin leveling plate baja

1. 10. Kita bisa ngrancang lan ngasilake kanthi syarat khusus. Mesin leveling plate baja

2. Parameter teknis kanggo mesin Level plate plate:

Model

Kekandelan leveling minimal (mm)

kekandelan maksimum leveling (mm)

maksimal

Jembar saka

leveling (mm)

Tenaga motor utama (Kw)

HDLW43-3X1000

0,8

3

1000

15

HDLW43-3X1600

0,8

3

1600

18.5

HDLW43-6X2000

1.5

6

2000

37

HDLW43-10X2000

2.5

10

2000

45

HDLW43-12X1200

3

12

1200

30

HDLW43-12X2000

3

12

2000

55

HDLW43-12X2500

4

12

2500

2x30

HDLW43-16X2000

4

16

2000

2x30

HDLW43-16X2500

4

16

2500

2x30

HDLW43-16X3200

4

16

3200

2x45

HDLW43-20X2500

5

20

2500

2x45

HDLW43-25X2500

6

25

2500

2x45

HDLW43-30X3000

6

30

3000

2x45

HDLW43-32X2000

8

32

2000

2x45

HDLW43-40X2500

10

40

2500

2x55

HDLW43-50X3200

12

50

3200

2x55

Model liyane bisa disesuaikan

3. Liyane kanggo mesin Level plate plate:

Steel plate flattening machine (1)
Steel plate flattening machine (2)
Steel plate flattening machine (6)
Steel plate flattening machine (5)
Steel plate flattening machine (4)
Steel plate flattening machine (3)

4. Pengepakan lan pengiriman kanggo mesin Leveling plate baja:

Mechanical Shearing machine

5. Sertifikat kita:

certificate1
certificate 4
certificate 3
certificate2

6. Pabrik Kita:

IMG_7693
IMG_7251
IMG_7701
IMG_7255

7. Klien Kita:

1
2
4
8
7
9
12
11
13
15
bty
16
5
6
3
18
19
10

8. Pameran Kita:

IMG_2347
IMG_2338
IMG_2344
IMG_2326
IMG_2343
IMG_2342

9. Kertu bisnis:

Welding column boom machine

10. Napa milih kita:

Pipe welding manipul

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •