Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Otomatis sheet metal sheet edge mbunderake mesin deburring polesan

Katrangan singkat:

Mesin debur lembaran logam rata otomatis Kanggo bolongan sing digawe ing proses stamping, gunting, pemotongan laser, pemotongan plasma, pemotongan api, lan liya-liyane, mesin deburring plate baja otomatis bisa dicopot ing kabeh arah sekaligus, saengga kabeh sudhut lan bolongan workpiece bisa entuk efek busur R cilik. Proses pangolahan aman lan andal, lan bahan kerja Entuk kualitas sing sampurna. Mesin putaran pinggiran lembaran logam datar.


Detail Produk

Tag Produk

1. Pambuka kanggo mesin deburring logam Lembar:

Mesin deburring logam lembar yaiku sabuk sanding garing plus patang set model kombinasi sikat sanding universal.

Mesin deburring otomatis umume digunakake kanggo ngatasi ujung gaweyan, perawatan bolongan bolongan lan realisasi gambar lumahing lembaran logam, mudhun, polesan lan proses liyane.

Mesin debur lembaran logam datar otomatis Kanggo burrs sing digawe ing proses stamping, gunting, pemotongan laser, pemotongan plasma, pemotongan api, lsp. Piring baja otomatis mesin deburring bisa dicopot ing kabeh arah sekaligus, saengga kabeh sudhut lan bolongan benda kasebut bisa ngasilake efek busur R cilik.

Proses pangolahan aman lan andal, lan bahan kerja Entuk kualitas sing sampurna. Mesin putaran pinggiran lembaran logam datar

2. Gambar kanggo mesin deburring logam Sheet:

Sheet metal deburring machine

3. Parameter teknis kanggo mesin deburring logam Sheet:

Ora

Barang

Parameter

1

Lebar pangolahan maksimal

800mm

2

Kekandelan proses

0,5-40mm

3

Ukuran pangolahan min

50x50mm

4

Kacepetan dipakani

0,5-8m / menit

5

Dhuwur meja pangolahan

870mm

6

Daya mesin

29.5kw

7

Bobot mesin

3200kg

8

Ukuran umume mesin

2900x1750x2150mm

4. Mesin lembaran logam lembaran Aplikasi:

1.Sheet metal deburring machine
2.Automatic deburring machine
3.Automatic steel plate deburring machine
4.Flat metal sheet edge rounding machine
5.Automatic flat metal sheet deburring machine
6.Flat metal sheet deburring machine

5. Pengepakan lan pengiriman kanggo mesin deburring logam Lembar:

Sheet metal deburring machine

6. Sertifikat kita:

certificate1
certificate 4
certificate 3
certificate2

7. Pabrik Kita:

IMG_7693
IMG_7251
IMG_7701
IMG_7255

8. Klien Kita:

1
2
4
8
7
9
12
11
13
15
bty
16
5
6
3
18
19
10

9. Pameran Kita:

IMG_2347
IMG_2338
IMG_2344
IMG_2326
IMG_2343
IMG_2342

10. Kertu bisnis:

Welding column boom machine

11. Napa milih kita:

Pipe welding manipul

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •