Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Mesin las flange pipa Siku otomatis

Katrangan singkat:

Mesin las flange spool pipa siku bisa memenuhi tingkat kualifikasi tes radiografi luwih saka 99% lan syarat tes bantalan, tes dampak, tes tarik lan tes lentur.

KANGGO MUNCUL WUJUD WELD: Dhuwur Sisa ≤ 1,5 mm (bisa diatur kaya sing dibutuhake); ora retak, Penetrasi ora lengkap, cacat fusi sing ora lengkap; ora ana cacat sing jelas kayata blowhole permukaan, undercut, root concave, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

1. Pambuka kanggo mesin las flool spool pipa siku:

Mesin las Flange Pipadiproduksi dening perusahaan kita duwe kepraktisan lan kehandalan sing ora ana bandhingane. Mesin las otomatis pipa chuck PPCW dilengkapi TIG / MAG / SAW telung jinis proses las miturut syarat proses operasi, nyadari las otomatis saka basis pipa, ngisi lan nutupi;

Mesin las siku Wangun las utama yaiku: Las Butt Otomatis pipa lurus lan pipa lurus, las punggung otomatis pipa lurus lan pipa lancip, las pipa lurus otomatis lan Flange, las pipa otomatis lan sikut lurus (kajaba sikut loro-lorone pipa lurus), las bokong otomatis pipa lurus lan sendi tee.

SYARAT Déwan PIPE WELDED:
Mesin las pipa Siku otomatis Yen nggunakake geni utawa nglereni plasma, lumahing GROOVE kudu polesan alus, ora bisa duwe cekung-cekung, lubang busur.

Kahanan SURFACE PIPE: Noda Lenga lan karat kudu dicopot saka papan las benda kerja supaya ora ana faktor sing nyebabake kualitas las.

Negara sadurunge welding otomatis: Pipa lurus sing mumpuni lan pipa standar dipasang kanggo siji liyane, lan mesin las otomatis digunakake kanggo ngisi lan nutupi las sawise las busur argon manual.Mesin las siku.

Kualitas las
Mesin las flange pipa siku bisa nyukupi tingkat kualifikasi tes radiografi luwih saka 99% lan sarat tes bantalan, tes dampak, tes tarik lan tes lentur.

KANGGO MUNCUL WUJUD WELD: Dhuwur Sisa ≤1.5 mm (bisa diatur kaya sing dibutuhake); ora retak, Penetrasi ora lengkap, cacat fusi sing ora lengkap; ora ana cacat sing jelas kayata blowhole permukaan, undercut, root concave, lsp.

2. Parameter teknis kanggo mesin las spool spool pipa siku:

Model

PPCW-16

Gunakake diameter pipa

25-426

Kekandelan tembok sing ditrapake

3-20mm

Bahan sing ditrapake

Baja karbon, baja paduan, stainless steel, baja suhu rendah, stainless steel dupleks, paduan tembaga-nikel, lsp.

Jinis alur sing ditrapake

Maneka alur senyawa kayata V, U, kaping pindho V

Las pipa sing ditrapake

Kancing las macem-macem bagean pipa, kayata pipa + pipa, pipa + flange, pipa + nyuda, pipa + tee, pipa + sikut, lsp.

Dawane bahan kerja sing ditrapake

0,5-6m

Panjang trek tukang las Cantilever

8m

Dawa trek trolley

6m

Proses las

Las busur argon, las tameng gas + las busur ing jero banyu

Gunakake spesifikasi kawat las

TIG: 1.2, CO2 / MAG : Φ1.0-1.6 , Saw: Φ1.6-4.0

Kacepetan las (mm / min)

TIG: 80-120: CO2 / MAG : 200-400; SAW: 400-800

Efisiensi prefabrikasi komprehensif DN / dina

CO2 / MAG : 250-450; SAW: 400-600

Host drive angkat jinis Chuck

Mode rotasi drive Chuck

Motor konversi frekuensi + reducer gir cacing + dhukungan slaying presisi

 

Jinis regulasi kacepetan drive Chuck

Konfigurasi kacepetan langkah-langkah konversi frekuensi

 

Kisaran dhuwur tengah Chuck

1100-1450mm

 

Torsi output drive Chuck

25000N.M

 

Clamping tabung

Clamping chuck telung rahang

 

Cara ngangkat Chuck

Motor + angkat sekrup + pandhuan linear presisi tinggi

Mesin las kantil seluler

Ngangkat kolom mesin las kantil

Peredam gir + motor cacing + pandhuan linear presisi tinggi

 

Angkat stroke kolom mesin las cantilever

1000mm

 

Teleskop Cantilever

Peredam motor + gir + pasangan lan pinion + pandhuan linear presisi tinggi

 

Cantilever plancongan bolak-balik

1000mm

 

Sumbu Cantilever mlaku

Dawa 6m, mlaku-mlaku listrik

 

Mekanisme penyetelan listrik X / YAxis listrik (SAW)

cara transfer

Motor + sekrup bola presisi tinggi + pandhuan linear sing diimpor

 

Nyetel stroke

150mm ing ndhuwur lan ngisor, kiwa lan tengen

Osilator linier (TIG / MAG)

Struktur lan komposisi

Struktur utama paduan aluminium penerbangan, jinis tertutup, nyegah asap lan bledug saka mlebu

 

Struktur transmisi

Motor mlaku + sekrup bola presisi tinggi + pandhuan linear impor

 

Unit ayunan

0,5mm

 

Stroke ayunan

100mm

 

Setelan ayunan

0-50mm

 

Frekuensi ayunan

20-60 kaping / menit

 

Tetep wektu

0-3 detik

Sistem las

815A saiki maksimal, dirating saiki 650A, siklus tugas 100%, integrasi peralatan dhuwur, kemampuan anti-gangguan sing kuwat

Sistem Kontrol Pengelasan Pipa WSP

Antarmuka mesin-mesin PLC +, manajemen lan kontrol terintegrasi saka macem-macem paramèter proses las, operator "cepet sinau", nyepetake siklus "input-output" peralatan

Pangiriman / daur ulang flux

Spesifikasi fluks khusus kanggo ngirim lan daur ulang mesin integral kanggo las otomatis + troli daur ulang fluks seluler,

Nggunakake peralatan sing aman

Peralatan listrik memenuhi syarat sertifikasi CE, kelas keamanan insulasi / standar H / IP23

Kondisi pasokan listrik

Saben tumindak fungsional ditemtokake kanthi wates keamanan, lan ana perlindhungan keamanan sing bisa dipercaya, tombol mandeg darurat, piranti grounding lan safety kanggo nyegah kesalahan operasi utawa kacilakan

daya peralatan

Udakara 35KW (kalebu pasokan listrik las)

3. Foto liyane kanggo mesin las siku pipa siku:

Elbow pipe spool flange welding machine
Elbow pipe welding machine
Elbow welding machine
Pipe Flange welding machine

4. Mesin las siku spool flange welding Hasil las:

1
2
2
3
4

5. Pengepakan lan pengiriman kanggo mesin las siku spool flange:

1
2
3
4

6. Sertifikat kita:

certificate1
certificate 4
certificate 3
certificate2

7. Pabrik Kita:

IMG_7693
IMG_7251
IMG_7701
IMG_7255

8. Klien Kita:

1
2
4
8
7
9
12
11
13
15
bty
16
5
6
3
18
19
10

9. Pameran Kita:

IMG_2347
IMG_2338
IMG_2344
IMG_2326
IMG_2343
IMG_2342

10. Kertu bisnis:

Welding column boom machine

11. Napa milih kita:

Pipe welding manipul

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •