Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Seri polesan Deburring otomatis

  • Automatic flat metal sheet edge rounding polishing deburring machine

    Otomatis sheet metal sheet edge mbunderake mesin deburring polesan

    Mesin debur lembaran logam rata otomatis Kanggo bolongan sing digawe ing proses stamping, gunting, pemotongan laser, pemotongan plasma, pemotongan api, lan liya-liyane, mesin deburring plate baja otomatis bisa dicopot ing kabeh arah sekaligus, saengga kabeh sudhut lan bolongan workpiece bisa entuk efek busur R cilik. Proses pangolahan aman lan andal, lan bahan kerja Entuk kualitas sing sampurna. Mesin putaran pinggiran lembaran logam datar.

  • Automatic Magnetic Deburring polishing cleaning machine

    Mesin cuci polishing Deburring Magnetik Otomatis

    Permukaan produk Rust mbusak;

    Produk rampung polesan;

    Produk rampung ngresiki permukaan;

  • Manual handheld carbon Steel Laser Cleaning Machine

    Mesin Pembersih Laser Baja karbon genggam manual

    Gampang dioperasikake, cukup urip, lan bisa dicekel tangan utawa dicocogake karo manipulator kanggo mujudake reresik otomatis. Mesin Pembersih Laser Manual.

    Efisiensi reresik sing dhuwur, ngirit wektu. Mesin Pembersih Laser genggem.

  • Automatic industrial Ultrasonic cleaning machine cleaner

    Mesin pembersih Ultrasonik industri otomatis

    Industri elektronik: Copot rosin lan titik solder ing papan sirkuit cetak; reresik kontak voltase dhuwur lan bagean mekanik lan elektronik liyane, lsp.

    Industri medis: reresik, desinfeksi, sterilisasi peralatan medis, reresik perkakas tes, lsp.

    Industri semikonduktor: reresik kebersihan wafer semikonduktor sing dhuwur.

    Industri reresik jam lan nonton: mbusak endhot, bledug, lapisan oksida, tempel polesan, lsp.

    Industri optik: degreasing, kringet, ngilangi bledug, lsp. Piranti optik.