Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Seri nglereni otomatis

  • Gantry type Cnc flame plasma cutting machine

    Mesin pemotong plasma Cnc jinis gantry

    Mesin pemotong api cnc jinis gantry

    Rel pandhuan longitudinal dikencengi kanthi mencet plate backing board lan nyambungake lengen klambi, sing bisa njamin lurus longitudinal lan paralelisme rel.

    Mesin pemotong plasma cnc jinis gantry

    Kontrol obor otomatis lan dhuwur bisa obah miturut kebutuhan pelanggan, kanthi operasi sing trep.

  • Table type 1530 cnc plasma cutting machine

    Mesin pemotong plasma cnc tipe 1530

    1530 mesin pemotong plasma cnc

    Sistem perawatan bledug standar, ora ana maneh kukus lan bledug nalika nglereni, saengga operator luwih kepenak karo pegaweane, nganti tartamtu, aja nganti ilang saka operator.

    1560 mesin pemotong plasma cnc

    Pasokan listrik plasma standar, kinerja sing apik, tingkat kegagalan sing kurang, lan luwih tentrem.1560 mesin pemotong plasma cnc.

  • Cnc 3 axis 5 axis Pipe Intersecting Line Plasma Cutting Machine

    Cnc 3 sumbu 5 sumbu Pipa Mesin Plasma Plasma Baris

    Tipe: Pipa bunder

    Industri: Khusus kanggo konstruksi struktur baja, teknik pipa minyak & gas, bisul &
    kapal, damel kapal, rekayasa laut, konstruksi lepas pantai, tembok bangunan, jembatan, menara lan teknik mekanik lsp industri pipa bagian struktural nglereni lan ngolah 5 sumbu Pipa Mesin Pemotong Plasma Baris

  • CNC Rotary bevel steel plate plasma cutting machine

    Mesin pemotong plasma pelat baja Rotary bevel

    Mekanisme distribusi gas: Jalur gas utama mekanisme distribusi gas dipasang ing balok, lan sumber gas disambungake karo jalur gas utama liwat pipa gas ing sabuk roller.Bevel Rotary CNC mesin nglereni plasma

  • 1000w 1500w 2000w 3000w metal cnc fiber laser cutting machine

    1000w 1500w 2000w 3000w mesin nglereni laser serat cnc

    Kanthi nglereni sheet laser lan pipa mesin serat laser Pipe Cnc.

    Bahan pemotong: baja tahan karat, baja karbon, baja paduan, tembaga, kuningan, baja silikon, baja gavanisasi, paduan titanium nikel, paduan kromium nikeel, paduan titanium lan bahan logam liyane 2000w mesin pemotong laser serat Cnc, mesin pemotong laser serat 3000w Cnc.