Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Panel PLC CNC otomatis pencet mesin tikungan rem

Katrangan singkat:

Mesin lentur otomatis bisa digunakake ing lapangan cangkang kabinet baja rem press CNC (lemari file, lemari alat, penjaga njaba, lemari listrik, lemari komunikasi, lemari gas, lemari meter banyu ...), peralatan dapur (lemari es, AC, kompor…), mebel, ventilasi, Pendingin, pemurnian, industri lawang, dekorasi, elevator lan lapangan pembentuk logam liyane sing gegandhengan. Mesin mlengkung CNN.

 


Detail Produk

Tag Produk

1. Pambuka kanggo panel bending panel CNC:

Mesin bending panel CNC Liwat ubungan bebarengan multi-sumbu, operasi sheet metal rampung kanthi otomatis, lan katergantungan cetakan lan tenaga kerja bakal dirampungake saka perspektif teknis, Rem pencet otomatis sing efektif nambah efisiensi produksi lan nyuda biaya produksi.

Mesin mlengkung otomatis bisa digunakake ing lapangan cangkang kabinet baja Rem pencet CNC(lemari file, lemari alat, penjaga njaba, lemari listrik, lemari komunikasi, lemari gas, lemari meter banyu ...), peralatan dapur (kulkas, AC, kompor ...), mebel, ventilasi, Pendingin, pemurnian, lawang industri, dekorasi, elevator lan lapangan mbentuk logam liyane. Mesin mlengkung CNC

2. Parameter teknis kanggo panel bending panel CNC:

Model

LHA-1400X

Cathetan

Kacepetan mlengkung paling cepet

0,2S / tikungan

 

Lebar mlengkung maksimal

1400 mm

 

Ukuran workpiece mlengkung maksimal

1400x1400mm

 

Dhuwur mlengkung

170mm

 

Tegangan sing dirating

380V

 

Kekuwatan puncak

15KW

 

Daya Rata-rata

Udakara 1,5kw

 

Tingkat kebisingan

Udakara 50 desibel

 

Ukuran tata letak

3500x1900x2600mm

 

Bobot mesin

10 ton

 

Kahanan operasi

Win7 / Win8 / Win10

 

Sistem CNC

PC-Base Sistem servo lengkap sumbu 9 sing dikembangake

 

Motor servo

RD Bebas

 

Merek sekrup bola

Taiwan Hiwin

 

Merek bantalan

Jepang NSK

 

Pandhuan linear

Taiwan Hiwin

 

Amben mesin

Casting terpadu

 

Alat mlengkung ndhuwur lan ngisor

Kepala pemotong bola bunder

 

Ngisep disk

Ganti kekarepan, ndeteksi kanthi otomatis

 

Kekandelan lentur maksimal (alat standar)

UTS 580N / mm2 Baja tahan karat yaiku 1.0 mm

Baja karbon UTS 410N / mm2 yaiku 1,2 mm

Baja aluminium UTS 265N / mm2 ana 1,6 mm

 

Kekandelan materi minimal

0,35 mm

 

Min ukuran ukuran patang sisi

Udakara 130x190mm

 

Ukuran mbentuk sisi loro minimal

Udakara 130mm

 

3. Konfigurasi utama kanggo panel bending panel CNC:

Ora

Barang

Rincian lan merek

1

Kondisi operasi PC

Win7 / Win8 / Win10

2

Sistem CNC

PC-Base minangka sumbu 9-sumbu anyar sing lengkap lan wis dibangun dhewe (ndhukung sumbu 16 sumbu) bebarengan karo sistem CNC servo lengkap

3

Motor servo

Dikembangake kanthi mandhiri

4

Sekrup bola

Taiwan Hiwin

5

Bantalan

Jepang NSK

6

Pandhuan linear

Taiwan Hiwin

7

Amben

Casting terpadu

8

Alat mlengkung munggah lan mudhun

Kepala pemotong bola bunder

9

Ngisep disk

Bahan bukti minyak sing diimpor

10

Aksesoris pneumatik

Jepang SMC, Taiwan AirTac

11

Pangurang

Dikembangake kanthi mandhiri

12

Kopling

Tecmen

13

Sistem minyak

Taiwan ishan

4. panel bending panel cnc Produk rampung:

CNC panels bending machine

5. panel mesin bending panel cnc:

Automatic press brake

6. Pengepakan lan pengiriman kanggo panel bending panel CNC:

Automatic bending machine (3)
Automatic bending machine (2)
Automatic bending machine (1)
Automatic bending machine (4)

7. Sertifikat kita:

certificate1
certificate 4
certificate 3
certificate2

8. Pabrik Kita:

IMG_7693
IMG_7251
IMG_7701
IMG_7255

9. Klien Kita:

1
2
4
8
7
9
12
11
13
15
bty
16
5
6
3
18
19
10

10. Pameran Kita:

IMG_2347
IMG_2338
IMG_2344
IMG_2326
IMG_2343
IMG_2342

11. Kertu bisnis:

Welding column boom machine

12. Napa milih kita:

Pipe welding manipul

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane