Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Argon arc Tig welding sumber

  • Automatic Argon arc Tig welding source

    Sumber las las Argon otomatis

    Kabeh bagean penting kaya modul IGBT, sirkuit integral, relay lan penyearah minangka merek terkenal ing saindenging jagad sing nduweni reliabilitas dhuwur; Argon arc Tig welding sumber.

    Fungsi welding Stick iku padha karo welder seri IXT ZX7-. Argon arc Tig welding sumber.