Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Babagan Kita

Babagan Kita

IMG_7693

Wuxi Lusheng Intelligent Equipment Co., Ltd dununge ing kutha wisata sing apik lan misuwur - Wuxi. Perusahaan kita didegaké ing taun 2004, wis tetep dibangun kanthi ngenalake lan nglatih bakat, standarisasi manajemen lan pambangunan budaya perusahaan. Saiki perusahaan kita duwe aset sepuluh juta luwih akeh lan nutupi area 6.000 meter persegi. Produk utama kalebu Peralatan Las Otomatis, Alat Pemotong CNC lan Peralatan Beveling, lini Produk Pipa / Angin Angin lan sapanunggalane. Produk kasebut akeh digunakake ing bidang mesin rekayasa, mesin kimia, manufaktur ketel / tekanan kapal, mesin penambangan metalurgi, sistem tenaga nuklir lan liya-liyane. Produk kita adol apik ing luwih saka 20 provinsi ing pasar domestik, lan akeh produk sing wis diekspor menyang Asia Tenggara, Eropa, Amerika Utara lan Amerika Selatan, Oceania, lsp.

 Wis pirang-pirang taun perusahaan kita duwe komitmen kanggo riset, pengembangan, saiki kita duwe kekuatan teknis lan kapasitas desain sing kuat. Kita wis menehi sertifikat Sistem Kualitas ISO9001 lan standar CE Eropa.

Produk kasebut digunakake ing kapal tekanan, petrokimia, stasiun listrik, mesin berat, kapal, struktur baja lan industri liyane. Lan nyiyapake layanan khusus: nyedhiyakake aksesoris, pangopènan, lan layanan mandheg liyane. Liwat inovasi lan inovasi terus-terusan, perusahaan entuk pangembangan terus-terusan, cepet lan sehat liwat kemajuan ilmiah lan teknologi, manajemen standar lan konstruksi budaya perusahaan. Produk utama perusahaan yaiku: peralatan las lengkap, workstation las khusus, lini produksi struktur baja, peralatan kontrol numerik, peralatan lapisan pembersih, peralatan produksi menara tenaga angin. Produk kasebut adol apik ing luwih saka 20 provinsi lan kutha ing saindenging negara, lan diekspor menyang luwih saka 30 negara lan wilayah ing Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropa lan Amerika. Lan kanthi "Oerlikon"; "Alston" lan 500 perusahaan internasional liyane wis nggawe hubungan kerja sama sing apik lan tahan lama.

Budaya Perusahaan

Tujuan perusahaan
Berorientasi wong, jujur ​​lan pragmatik, inovatif lan nyenengake, lan bali menyang masarakat.

IMG_7697
IMG_7699

Tujuan bisnis
Keunggulan kredibilitas, pangguna luwih dhisik, kepuasan kualitas, pengiriman tepat waktu, gelem kerja sama kanthi tulus karo sampeyan lan ngembangake tangan.

IMG_7692
IMG_7700

Tujuan layanan
Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas, ngerti kanthi bener kabutuhan pelanggan; kontrol proses kualitas sing ketat, njamin siklus pangiriman kontrak; pelacakan kualitas sing tepat wektu, lan nangani bantahan kualitas kanthi cepet.

IMG_7698
IMG_7696

Pabrik

1
IMG_7253
IMG_7255
IMG_7257
IMG_7258
IMG_7256

Tim Buruh

IMG_7251
about 2