Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101

Mesin las balok 3 ing 1 H

  • Integrated 3 in 1 H beam assembly welding line machine

    Mesin las las perakitan 3 in 1 H terintegrasi

    Mesin tambahan koreksi duwe struktur desain sing unik. Rong roda koreksi kasebut bisa kanthi bener mbenerake benda kerja kanthi ilang silinder, lan mekanisme koreksi ora bakal ngalangi garis pandang dimensi las.

    Penyesuaian obor las lan pengamatan kualitas las pancen trep. Mesin las perakitan 3 in 1 jam