Ahli Las lan Nglereni

luwih saka 15 taun pengalaman Manufaktur
  • wxlushengjx@yahoo.com
  • 0086-18651586101
  • IMG_7693
  • IMG_7251
  • IMG_7262
  • IMG_7701

babagan kita

sugeng rawuh

Wuxi Lusheng Intelligent Equipment Co., Ltd. dununge ing kutha turis - Wuxi. Perusahaan sing didegake ing taun 2004, wis maju kanthi ngenalake lan nglatih bakat, standarisasi manajemen lan pambangunan budaya perusahaan. Saiki perusahaan kita duwe aset sepuluh juta luwih akeh lan nutupi area 6.000 meter persegi. Produk utama kalebu Peralatan Las Otomatis, Alat Pemotong CNC lan Peralatan Beveling, lini Produk Pipa / Angin Angin lan sapanunggalane. Produk kasebut akeh digunakake ing bidang mesin rekayasa, mesin kimia, manufaktur ketel / tekanan kapal, mesin penambangan metalurgi, sistem tenaga nuklir lan liya-liyane. 

maca liyane

Warta & Acara

menyang kita
  • Info for Space frame making solution
    Info kanggo solusi nggawe bingkai Ruang
    21-06-05
    Unit dhasar sing nggawe kisi yaiku piramida segitiga, prisma segitiga, kubus, piramida kuadratular sing dipotong lan liya-liyane. Unit dhasar iki bisa digabung dadi ...
  • Info for H beam welding line
    Info kanggo garis las balok H
    21-06-05
    Prinsip kerja mesin assembling otomatis H-beam lan kaluwihan mesin assembling otomatis H-beam ing mesin assembling: Automa H-beam ...
  • Info for Welding rotator
    Info kanggo Rotator las
    21-06-05
    Bingkai roller las minangka alat bantu las sing umum digunakake, sing akeh digunakake ing proses produksi las. Utamane gumantung marang gesekan ing antarane ...
maca liyane

Sertifikasi

pakurmatan
  • certificate 4
  • certificate1
  • certificate 3
  • certificate2